Retreats

Als vrouw in deze tijd heb je vaak veel op je bordje. Gezin, carrière en een rijk sociaal leven staan allemaal hoog op het prioriteiten lijstje. Bovendien zijn de taken thuis vaak nog erg ‘traditioneel’ verdeeld, wat het allemaal nog drukker maakt. Terwijl de hormonen door je lijf gieren, vervul je de rol van moeder, partner, dochter, vriendin, werknemer of werkgever, huishoudster, boodschappen- en cadeauservice. Helaas loop je jezelf hierdoor geregeld voorbij. Hoog tijd om terug naar de basis te gaan en weer goed voor jezelf te zorgen. Wie ben JIJ? Wat vind JIJ belangrijk? Hoe zorg JIJ weer goed voor JEZELF?

Dag- weekend en week retreats

Door aan een dag- weekend of week retreat deel te nemen, krijg je op een relaxte, ongedwongen manier alle ruimte en tools om dit te onderzoeken en te ervaren. Met gezonde voeding, beweging voor lichaam en geest en aandacht voor jezelf en elkaar, laad je die batterij weer helemaal op en weet je weer hoe het voelt om aandacht voor jezelf te hebben.

Waarom een IAMMOM retreat?

De werkwijze van IAMMOM is super laid-back en heel erg down to earth. De benadering en invulling is altijd praktisch met een vleugje aandacht voor bewustwording. Bovendien werkt IAMMOM altijd met kleine groepen waardoor er veel ruimte voor persoonlijke aandacht is.

Doordat IAMMOM de retreats speciaal voor mama’s aanbied, kun je rekenen op een fijne groep vrouwen waarin je vrijuit kunt praten over je kinderen, zwangerschap en/of jouw leven als mama. Super prettig, omdat ervaring leert dat je op deze manier veel sneller tot verdieping komt. Je kunt van elkaar leren, elkaar inspireren en doet ook nog eens leuke nieuwe contacten op.

Tijdens verschillende workshops, lezingen en thema’s, krijg je inspiratie mee die na het retreat ook nog doorwerkt. Als je na afloop afscheid van de groep neemt, heb je dus niet alleen een heerlijke tijd voor jezelf gehad, maar heb je ook iets geleerd of meegekregen wat je in je dagelijkse leven toe kunt passen. Op het gebied van voeding en lifestyle zet IAMMOM hiervoor soms haar eigen expertise in en voor de expertise op het gebied van bijvoorbeeld opvoeding, bewust ouderschap en yoga werkt zij samen met inspirerende experts en docenten.

IAMMOM organiseert de retreats met oog voor detail en de nodige aandacht voor styling. Een visueel aantrekkelijke uitstraling vindt IAMMOM heel belangrijk en werkt daarom niet alleen graag met fijne en luxe producten, maar ook met locaties die een eigentijdse en inspirerende uitstraling hebben.

Gezonde, maar vooral smaakvolle voeding is een belangrijk onderdeel van de retreats. Wat je kunt verwachten is voedzaam, vegetarisch en vooral lekker eten en drinken zonder al te veel poespas. Iets zoets – ja, soms ook met (wat) suiker – hoort daar ook zeker bij. 😉

En last, but not least… omdat niet alle mama’s gelijk een heel weekend of zelfs een hele week weg kunnen, heeft IAMMOM ook dag retreats. Ideaal als je toch een keer behoefte hebt aan wat welverdiende me-time!

Heb jij wel zin gekregen in een heerlijke dag, een heerlijk weekend of een heerlijke week voor jezelf? Kijk dan gauw bij de data of er een mooi retreat voor je beschikbaar is.

 

 

Data in 2018

  • Dag retreats: zondag 6 mei 2018. Klik hier voor meer informatie.
  • Weekend retreats: nog geen data bekend.
  • Week retreats: nog geen data bekend.

Algemene voorwaarden IAMMOM