Retreats

Dag retreat

Cake

Een IAMMOM dag retreat is de perfecte oplossing om een keertje te proeven van het concept retreat en ook super fijn als jij als mama met een druk schema niet direct een heel weekend of een hele week weg kan. Heb jij wel behoefte aan wat me-time en wil jij ook weleens een retreat ervaren? Laat je dan lekker een dagje in de watten leggen en beleef samen met andere mommies (to be) een ontzettend relaxte, gezellige en inspirerende dag.

Programma

Een dag retreat is altijd in het weekend en duurt van 11.30-16.30 uur. Er is dus genoeg tijd om ’s morgens rustig aan te doen en ’s avonds nog even lekker na te genieten. Een stukje verderop staan de actuele data vermeld en het programma ziet er ongeveer zo uit:

11.30 uur – ontvangst met een lichte snack

12.00 uur – yogales, waarbij ontspanning en inspanning mooi met elkaar in balans zijn

13.30 uur – super lekkere, gezonde en uitgebreide lunch

15.00 uur – workshop met wat lekkers (bij de data staan de thema’s van de workshop vermeld)

Locatie

Je bent van harte welkom bij Yogastudio Sacha (Gravenstraat 30) in hartje Hoorn. Deze fijne en inspirerende plek biedt alle faciliteiten voor een heerlijke dag. Zo wordt de yogales gegeven in een ruime, lichte zaal, die voorzien is van matten, blokken, kussens en dekens. En kunnen we in de sfeervolle lounge aan de grote tafels terecht voor een overheerlijke lunch en een inspirerende workshop.

Data en kosten

zondag 1 juli 2018 (min. 6, max. 12 deelnemers, yin yogadocent: Marloes Bijl, thema workshop: moodboard maken)

zondag 9 september 2018 (min. 6, max. 12 deelnemers, thema workshop: de basis van gezond eten)

zondag 4 november 2018 (min. 6, max. 12 deelnemers, thema workshop: journaling)

De kosten (inclusief yogales, workshop, uitgebreide lunch, snacks en drankjes) zijn: € 85,- incl. 21% btw.

Boeken

Er wordt hard gewerkt aan het maken van een boekingsformulier, maar op dit moment kun je alvast een boekingsaanvraag doen door een mail te sturen naar: info@iammom.nl onder vermelding van de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, de datum waarvoor je je aan wilt melden en eventuele dieetwensen en/of allergieën.

Algemene voorwaarden IAMMOM

Waarom een IAMMOM retreat?

De werkwijze van IAMMOM is super laid-back en heel erg down to earth. De benadering en invulling is altijd praktisch met een vleugje aandacht voor bewustwording. Bovendien werkt IAMMOM altijd met kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Speciaal voor mama’s

Doordat IAMMOM de retreats speciaal voor mama’s aanbied, kun je rekenen op een fijne groep vrouwen waarin je vrijuit kunt praten over je kinderen, zwangerschap en/of jouw leven als mama. Super prettig, omdat je op deze manier veel sneller tot mooie gesprekken en verdieping komt. Je kunt van elkaar leren, elkaar inspireren en doet ook nog eens leuke nieuwe contacten op.

Inspiratie voor thuis

Tijdens verschillende workshops, lezingen en thema’s (afhankelijk van dag- weekend of weekretreat), krijg je inspiratie mee die na het retreat ook nog doorwerkt. Als je na afloop afscheid van de groep neemt, heb je dus niet alleen een heerlijke tijd voor jezelf gehad, maar heb je ook iets geleerd of meegekregen wat je in je dagelijks leven toe kunt passen. Op het gebied van voeding en lifestyle zet IAMMOM hiervoor soms haar eigen expertise in en voor de expertise op het gebied van bijvoorbeeld opvoeding, bewust ouderschap en yoga werkt zij samen met inspirerende experts en docenten.

Visueel aantrekkelijk

IAMMOM organiseert alle retreats met oog voor detail en de aandacht voor styling. Een visueel aantrekkelijke uitstraling vindt IAMMOM heel belangrijk en werkt daarom niet alleen graag met fijne en luxe producten, maar ook met locaties die naast uitstekende faciliteiten een eigentijdse en inspirerende uitstraling hebben.

Lekker eten en drinken zonder poespas

Gezonde, maar vooral smaakvolle voeding is een belangrijk onderdeel van de retreats. Wat je kunt verwachten is voedzaam, vegetarisch en vooral lekker eten en drinken zonder al te veel poespas. Iets zoets – ja, soms ook met (wat) suiker – hoort daar ook zeker bij. 😉

IAMMOM organiseert ook weekend retreats

En last, but not least… omdat mama’s met een druk schema soms wel wat zwaarder geschut kunnen gebruiken, organiseert IAMMOM ook weekend retreats. Vooral bij een wat grotere behoefte aan me-time en jezelf weer echt even helemaal op te kunnen laden, is een weekend ideaal.

Vergelijkbare blogs

2 Reacties

 • Beantwoorden
  Anne-Marie de Nijs
  15 februari 2018 at 11:24

  Leuk idee!

  Misschien zouden we kunnen samenwerken. Vanaf 27 april tot 5 mei organiseer ik ZENDAYS onder de Italiaanse zon. Het is een pilot. Ik ben op zoek naar mensen die les kunnen geven voor andere perioden

  • Beantwoorden
   Leila
   15 februari 2018 at 16:35

   Hi Anne-Marie,

   Dank voor je reactie. Klinkt goed! Zou je mij een mail naar info@iammom.nl willen sturen met iets meer informatie en hoe jij een samenwerking ziet? Voor wat voor soort lessen heb je mensen nodig bijvoorbeeld? Hoor graag van je.

   Groet, Leila

  Laat een reactie achter