Retreats

Weekend retreat

Een IAMMOM weekend retreat is ideaal als jij als mama met een druk schema wel wat zwaarder geschut kan gebruiken om je balans in het drukke leven als moeder (terug) te vinden. Heb jij behoefte aan me-time en wil je ervaren hoe het is om volledig de aandacht voor jezelf te hebben en je helemaal op te laden? Beleef dan samen met andere mommies (to be) een ontzettend relaxt, gezellig en inspirerend weekend.

Programma

Het weekend retreat begint op zaterdag om 11.30 uur en duurt tot zondag 16.30 uur. Een stukje verderop staan de actuele data vermeld en het programma ziet er ongeveer zo uit:

Zaterdag

11.30 uur – ontvangst met een lichte snack

12.00 uur – yogales, waarbij ontspanning en inspanning mooi met elkaar in balans zijn

13.30 uur – super lekkere, gezonde en uitgebreide lunch

15.00 uur – tas uitpakken, telefoons uit en even wat tijd voor jezelf

18.30 uur – genieten van een heerlijke avondmaaltijd

21.00 uur – optionele meditatie

Zondag

09.00 uur – lichte snack

09.30 uur – yogales, waarbij ontspanning en inspanning mooi met elkaar in balans zijn

11.00 uur – super lekkere, gezonde en uitgebreide brunch

13.00 uur – even wat tijd voor jezelf

15.00 uur – workshop met wat lekkers (bij de data staan de thema’s van de workshop vermeld)

Locatie

IAMMOM organiseert alle retreats met oog voor detail en de nodige aandacht voor styling. Een visueel aantrekkelijke uitstraling vindt IAMMOM heel belangrijk en werkt daarom niet alleen graag met fijne en luxe producten, maar ook met locaties die naast uitstekende faciliteiten een eigentijdse en inspirerende uitstraling hebben.

Data en kosten

Er zijn op dit moment nog geen data en daarom ook nog geen kosten bekend. Zodra bekend zijn de kosten in ieder geval altijd inclusief alle yogalessen, workshops en meditaties, alle maaltijden, snacks en drankjes en 21% btw.

Informatie en boeken

Er wordt hard gewerkt aan het maken van een boekingsformulier, maar op dit moment kun je alvast een boekingsaanvraag doen door een mail te sturen naar: info@iammom.nl onder vermelding van de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, de datum waarvoor je je aan wilt melden en eventuele dieetwensen en/of allergieën. Je kan ons ook een mail sturen als je op de hoogte gebracht wilt worden zodra er een weekend gepland staat.

Algemene voorwaarden IAMMOM

Waarom een IAMMOM retreat?

De werkwijze van IAMMOM is super laid-back en heel erg down to earth. De benadering en invulling is altijd praktisch met een vleugje aandacht voor bewustwording. Bovendien werkt IAMMOM altijd met kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Speciaal voor mama’s

Doordat IAMMOM de retreats speciaal voor mama’s aanbied, kun je rekenen op een fijne groep vrouwen waarin je vrijuit kunt praten over je kinderen, zwangerschap en/of jouw leven als mama. Super prettig, omdat je op deze manier veel sneller tot mooie gesprekken en verdieping komt. Je kunt van elkaar leren, elkaar inspireren en doet ook nog eens leuke nieuwe contacten op.

Inspiratie voor thuis

Tijdens verschillende workshops, lezingen en thema’s (afhankelijk van dag- weekend of weekretreat), krijg je inspiratie mee die na het retreat ook nog doorwerkt. Als je na afloop afscheid van de groep neemt, heb je dus niet alleen een heerlijke tijd voor jezelf gehad, maar heb je ook iets geleerd of meegekregen wat je in je dagelijks leven toe kunt passen. Op het gebied van voeding en lifestyle zet IAMMOM hiervoor soms haar eigen expertise in en voor de expertise op het gebied van bijvoorbeeld opvoeding, bewust ouderschap en yoga werkt zij samen met inspirerende experts en docenten.

 

Lekker eten en drinken zonder poespas

Gezonde, maar vooral smaakvolle voeding is een belangrijk onderdeel van de retreats. Wat je kunt verwachten is voedzaam, vegetarisch en vooral lekker eten en drinken zonder al te veel poespas. Iets zoets – ja, soms ook met (wat) suiker – hoort daar ook zeker bij. 😉

 

IAMMOM organiseert ook dag retreats

En last, but not least… omdat niet alle mama’s gelijk een heel weekend of zelfs een hele week weg kunnen, organiseert IAMMOM ook dag retreats. Ideaal als je niet veel tijd vrij kunt maken, maar toch de behoefte hebt aan wat welverdiende me-time. Ook als je een keer wilt proeven van het concept retreat is een dag retreat de perfecte oplossing.

Vergelijkbare blogs

Momenteel geen reacties

Laat een reactie achter