Retreats

Yogadocent IAMMOM dag retreat 6 mei: Nadja Pfister

Yogadocent

IAMMOM proudly presents: Nadja Pfister! Powervrouw, supermom, yogadocent en coach, maar vooral: een ontzettend mooi en inspirerend mens. Nadja heeft na een roerige tijd een ontzettend indrukwekkende reis gemaakt. Nu helpt zij ook anderen bij het maken van hun eigen reis. Nadja geeft tijdens het IAMMOM dag retreat van 6 mei een heerlijke hatha yogales. Waarover later meer, maar nu eerst even een goede introductie.

Bewustwording

Sinds 2011 is Nadja op een pad van bewustwording terecht gekomen. Na twee zwangerschappen, waarin zij beide keren maar liefst 35 kilo aan kwam, kreeg zij te maken met een ingrijpende verandering in haar gezinssituatie. Mede door deze gebeurtenissen, ging Nadja op zoek naar een nieuwe balans in haar leven.

Stap voor stap heeft zij deze balans op weten te bouwen. Een proces dat begon met elke avond een uur wandelen. Een proces wat verder ging met het op haar pad krijgen van motiverende en inspirerende mensen, workshops en cursussen. Hetzelfde jaar dat zij het pad van bewustwording in sloeg, is Nadja ook in aanraking gekomen met yoga.

In eerste instantie gaf yoga haar alleen ontspanning, maar in de loop van de tijd was haar interesse in de diepere filosofie van yoga gewekt. In 2015 is Nadja gestart met haar opleiding tot yogadocent. Na twee jaar opleiding was het tijd voor een volgende stap en is zij onder de naam KoshaYoga lessen gaan geven.

Dynamische Hatha yoga

Tijdens het IAMMOM dag retreat van 6 mei geeft Nadja een heerlijk ontspannen, maar ook dynamische, Hatha les. Je kunt rekenen op een super fijn en luchtig ontspanningsmoment voor jezelf. Tijdens de les krijgen je gedachten de kans even te verstillen en word je je bewust van je lichaam en geest.

Door lichamelijke inspanning te combineren met een stukje innerlijke rust, krijg je een les mee die thuis ook nog doorwerkt. Want: ‘Yoga begint pas als je van de mat afstapt en je de yoga principes toepast in het dagelijks leven’, aldus Nadja.

Nadja en IAMMOM hopen jou als busy supermom een mooie ervaring te mogen laten beleven 6 mei. Meer informatie over en hoe je kunt boeken voor het dag retreat, kun je hier vinden. En… boek je voor 31 maart? Dan ontvang je tijdens het retreat een goody bag met een paar fijne items om het me-time gevoel thuis nog even vast te kunnen houden. 🙂

Vergelijkbare blogs

2 Reacties

  • Beantwoorden
    Ilse van Engen
    2 april 2018 at 13:47

    Misschien kijk ik niet goed, maar waar is deze retreat?

  • Laat een reactie achter