BABYSHOWER RETREAT

Een babyshower is een gebruik dat in India is ontstaan. Normaal gesproken is het een samenkomst in het huis van de zwangere dat wordt opgesierd. Het is een traditioneel feest, waarbij de zwangere in het zonnetje wordt gezet en wordt bevestigd door een Hindu-priester in de zwangerschap, door haar familie, schoonfamilie en kennissen. De zwangere en baby krijgen goede wensen en cadeaus van hun geliefden, om aan te geven dat ze worden verwelkomd in de familie. (Bron: Wikipedia)

Bijzonder cadeau voor iedere zwangere

Straks als de baby is geboren, is het vast even zoeken naar een nieuwe balans. Hoe gaat ze het allemaal aanpakken als first time mommy? Of misschien is ze het moederschap al helemaal gewend, maar is het juist daarom fijn om even stil te staan bij het wonder van haar zwangerschap en de baby die in haar buik groeit. Met dit in gedachten is een babyshower retreat het meest bijzondere cadeau voor iedere zwangere vrouw! En het allerleukste is: IAMMOM neemt de volledige organisatie van deze speciale dag met alle liefde voor je uit handen.

Babyshower organiseren

Mediteren, eten en visualiseren

Tijdens het babyshower retreat, die op een prachtige locatie plaatsvindt, genieten jullie samen van een meditatie en komen jullie in een super liefdevolle en relaxte sfeer. Na afloop schrijven jullie een brief aan het kindje dat nu in haar buik groeit. Hoe mooi! Super lekkere hapjes en drankjes in de vorm van een lunch of high-tea horen daar natuurlijk ook bij. IAMMOM zorgt er vanzelfsprekend voor dat alles volledig verzorgd is met de nodige aandacht voor detail en styling.

Als afsluiting van een heerlijke dag voor iedereen, geven jullie de aanstaande mama het allermooiste babyshower cadeau dat je kunt bedenken. En dat cadeau is een moodboard. Hierop komen alle dingen die jullie samen met en voor haar visualiseren met betrekking tot haarzelf en het moederschap.

High-tea babyshower

Jouw wensen staan voorop!

Omdat een babyshower een ontzettend belangrijk en bijzonder event is, zijn andere suggesties wat betreft de invulling van de dag voor jouw (schoon)dochter, (schoon)zus, vriendin, nicht of collega zeker welkom. Stuur een bericht met daarin kort jouw globale wensen naar: info@iammom.nl, vermeld daarbij jouw contactinformatie en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de invulling van deze bijzondere dag met je te bespreken.