DAG RETREAT

Een IAMMOM dag retreat is de perfecte oplossing om een keertje te proeven van het concept retreat en ook super fijn als jij als (aanstaande) mama met een druk schema niet direct een heel weekend of een hele week weg kan. Heb jij wel behoefte aan wat me-time en wil jij ook weleens een retreat ervaren? Laat je dan lekker een dagje in de watten leggen en beleef een ontzettend relaxte, gezellige en inspirerende dag.

Arja – Ik heb een heerlijke retreat gehad. Voelde me na afloop als herboren en was weer helemaal opgeladen. De retreat was erg goed georganiseerd, met veel aandacht voor details. Alles zag er prachtig uit en het eten was overheerlijk en gezond. De yoga- en mindfulness lessen waren ontspannend en inspirerend. Het was ook erg leuk om ervaringen uit te wisselen met andere moeders. Ik raad deze retreat absoluut aan!

Programma

Van 11.30-16.30 uur staat er een ontspannen en inspirerend programma op de planning. Er is hierdoor genoeg tijd om ‘s morgens nog even lekker rustig aan te doen, ‘s avonds je kind(eren) naar bed te brengen en nog even lekker na te genieten. Oh ja, en een IAMMOM dag retreat is altijd in het weekend. Een stukje verder op deze pagina, staan de actuele data van de dag retreats vermeld en het programma ziet er ongeveer zo uit:

11.30 uur – ontvangst met een lichte snack

12.00 uur – yogales

13.30 uur – lunch

15.00 uur – workshop met lekkers (bij de data staat het thema van de workshop vermeld)

Locatie

De locatie waar het dag retreat gehouden wordt, is werkelijk fantastisch. Verstopt in een lief straatje in hartje Hoorn, vindt je Yogastudio Sacha (Gravenstraat 30). De studio bied onwijs lichte en fijne ruimtes met alle faciliteiten voor een heerlijke dag. De yogales wordt gegeven in een ruime zaal, voorzien van alle materialen. In de sfeervolle lounge wordt een verrukkelijke lunch geserveerd en nemen we ‘s middags plaats voor een inspirerende workshop.

Workshop moodboard maken tijdens dag retreat

Data en kosten

zondag 20 januari 2019 (thema workshop: voeding & mindfulness)

zondag 24 maart 2019 (thema workshop: voeding & energie)

De kosten (inclusief yogales, workshop, uitgebreide lunch, snacks en drankjes) zijn: € 85,- incl. 21% btw.

Boeken of bestellen cadeaudoosje

Wil je een IAMMOM dag retreat aan iemand anders cadeau geven? Super lief! Vergeet je dan niet om even in het opmerkingen veld in te vullen welke tekst er op de kaart moet komen en naar welk adres het doosje verstuurd mag worden? Je kan het doosje natuurlijk ook eerst naar jezelf toe laten sturen, zodat je zelf iets op de kaart kan schrijven en het persoonlijk kan geven. Lijkt dat jou leuker? Vermeld dat dan ook even in het opmerkingen veld.

Heb je een kortingscode? Klik hier.

 

Algemene voorwaarden IAMMOM

Waarom een IAMMOM retreat?

De werkwijze van IAMMOM is super laid-back en heel erg down to earth. De benadering en invulling is altijd praktisch met een vleugje aandacht voor bewustwording. Bovendien werkt IAMMOM altijd met kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Speciaal voor mama’s

Doordat IAMMOM de retreats speciaal voor (aanstaande) mama’s aanbied, kun je rekenen op een fijne groep vrouwen waarin je vrijuit kunt praten over je kinderen, zwangerschap en/of jouw leven als mama. Super prettig, omdat je op deze manier veel sneller tot mooie gesprekken en verdieping komt. Je kunt van elkaar leren, elkaar inspireren en doet ook nog eens leuke nieuwe contacten op.

Inspiratie voor thuis

Tijdens verschillende workshops, lezingen en thema’s (afhankelijk van dag of weekend retreat), krijg je inspiratie mee die na het retreat ook nog doorwerkt. Als je na afloop afscheid van de groep neemt, heb je dus niet alleen een heerlijke tijd voor jezelf gehad, maar heb je ook iets geleerd of meegekregen wat je in je dagelijks leven toe kunt passen. Op het gebied van voeding en lifestyle zet IAMMOM hiervoor soms haar eigen expertise in en voor de expertise op het gebied van bijvoorbeeld opvoeding, bewust ouderschap en yoga werkt zij samen met inspirerende experts en docenten.

Visueel aantrekkelijk

IAMMOM organiseert alle retreats met oog voor detail en de aandacht voor styling. Een visueel aantrekkelijke uitstraling vindt IAMMOM heel belangrijk en werkt daarom niet alleen graag met fijne en luxe producten, maar ook met locaties die naast uitstekende faciliteiten een eigentijdse en inspirerende uitstraling hebben.

Lekker eten en drinken zonder poespas

Gezonde, maar vooral smaakvolle voeding is een belangrijk onderdeel van de retreats. Wat je kunt verwachten is voedzaam, vegetarisch en vooral lekker eten en drinken zonder al te veel poespas. Iets zoets – ja, soms ook met (wat) suiker – hoort daar ook zeker bij.

Weekend retreats

En last, but not least… omdat mama’s met een druk schema soms wel wat zwaarder geschut kunnen gebruiken, organiseert IAMMOM ook weekend retreats. Vooral bij een wat grotere behoefte aan me-time en jezelf weer echt even helemaal op te kunnen laden, is een weekend ideaal.